Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис» з'явився в українських кінотеатрах

Фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис» з'явився в українських кінотеатрах
108001 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже сьогодні українських кіноманів очікує епічне протистояння улюблених Людей Ікс та величної древньої сили, що має ім’я Апокаліпсис. Голлівудські зірки Дженніфер Лоуренс, Майкл Фассбендер, Оскар Айзек та Джеймс МакЕвой повертаються на екрани світових кінотеатрів в образі мутантів-вигнанців, аби зупинити непорушного та безсмертного Апокаліпсиса і врятувати людство від тотального знищення.

Здається, що сюжет старий та передбачуваний. Але, зважаючи на чудове розкриття в успішному перезапуску популярної франшизи про людей з особливими здібностями їх людської сторони, наповненої звичайними для кожного з нас страхами та переживаннями, фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис» є однією з найочікуваніших стрічок цього року.

Цікаво, що режисер фільму Брайан Сінгер, створивши вже четверту серію «Людей Ікс», став своєрідним рекордсменом серед режисерів, що зняли декілька фільмів однієї франшизи. Нагадаємо, що попередні кінорекорди у вигляді трьох серій належать Кристоферу Нолану («Бетмен») та Сему Реймі («Людина-павук»).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео