Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна порине у Задзеркалля

Україна порине у Задзеркалля
81019 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже сьогодні, 26 травня, українські кінотеатри відчинять свої двері для сміливої Аліси та її неймовірних пригод у загадковому Задзеркаллі, куди дівчина потрапить, аби врятувати свого ексцентричного друга Божевільного Капелюшника та зрозуміти, що чарівний світ навколо – лише велика шахова дошка.

Фанати культового режисера Тіма Бартона чекали на сиквел захоплюючих пригод Аліси 6 довгих років. За цей час містер Бартон встиг зняти провальні та розкритиковані вщент, незважаючи на чудовий акторський склад, «Похмурі тіні», і повністю реабілітуватися спочатку добрим та зворушливим мультфільмом «Франкенвіні», а потім – заснованою на реальних подіях трагікомедійною стрічкою «Великі очі», яка отримала «Золотий Глобус» у престижній номінації «Найкраща комедія або мюзикл» рік тому.

«Аліса у Задзеркаллі», на превеликий жаль, стала останньою роботою у кіно геніального Алана Рікмана, який був одним із найулюбленіших акторів Тіма Бартона. Цікаво, що містер Рікман та інші зірки «Аліси…» Хелена Бонем Картер, Джонні Депп, Тімоті Сполл та Саша Барон Коен зустрілися на знімальному майданчику фантастичної кінокартини не вперше: у 2007 році акторська п’ятірка разом із містером Бартоном стали основою для неймовірного готичного мюзиклу «Суіні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт».

Варто відзначити, що бюджет «Аліси у Задзеркаллі» - 170 мільйонів доларів - дорівнює бюджетові будь-якого феєричного блокбастеру. І, спираючись на завжди оригінальне світобачення режисера картини, фільм має усі шанси стати ще одною культовою роботою незвичайної та самобутньої каліфорнійської «чудо-дитини».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео