Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Супергероїні та клоуни: хто гратиме головних героїв найочікуваніших голлівудських стрічок?

Супергероїні та клоуни: хто гратиме головних героїв найочікуваніших голлівудських стрічок?
215727 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слідом за акторкою Алісією Вікандер, котра стала несподіваним, але остаточним вибором кастинг-директорів нового фільму про розкрадачку гробниць Лару Крофт, залишивши далеко позаду талановитих красунь Меган Фокс та Дейзі Рідлі, черговий блокбастер з серії екранізованих коміксів «Marvel»підшукує підходящу акторку на роль Капітана Марвел.

Очікується, що це буде сольний фільм про Капітана і найбільш можливою кандидатурою на роль головної героїні наразі є молода оскароносна акторка Брі Ларсон. Цікаво, що до неї єдиною претенденткою на роль Марвел була англійка Емілі Блант, котра чудово демонструвала себе і в стрічках жанру «екшн» («Межа майбутнього», «Сікаріо»), і в міцних драмах («Дівчина у потязі», «Моє літо кохання»).

Здається, що остаточне рішення прийняли й щодо багатостраждальної екранізації роману Стівена Кінга «Воно», вірніше, її режисера та головного актора. Коли Кері Фукунага («Справжній детектив», «Безродні звірі») пішов з проекту, пошуки режисера, котрий зміг би передати усю напруженість та містику класичного фільму, затягнулись.

Але тепер, здається, кіномани можуть зітхнути з полегшенням: аргентинець Андрес Мускетті, котрому належить сильний та яскравий хорор «Мама» з неймовірною Джесікою Честейн у головній ролі, віднині прикріплений до фільму «Воно» у якості режисера.

Разом із Андресом знайшовся і виконавець головної ролі. Зважаючи на те, що знятий за однойменною книгою культовий серіал «Хемлок Гроув», котрий, здається, втілив у собі усі кінематографічні жанри, вимагав від своїх акторів саме такої багатозадачності, молода зірка серіалу Білл Скарсгард чудово зіграє моторошного клоуна Пеннівайза.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео