Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

26-річна військовослужбовець отримала титул «Міс США»

26-річна військовослужбовець отримала титул «Міс США»
80995 ПЕРЕГЛЯДІВ

Афроамериканка Дешона Барбер, котра приймала участь у національному конкурсі краси «Міс Сполучені Штати Америки», отримала найпрестижніший титул цього заходу, ставши найгарнішою американкою.

Фінал видовищного конкурсу проходив у Лас-Вегасі. Його переможниця Дешона представляла округ Колумбія і вразила членів журі не тільки яскравою зовнішністю, а й своєю професійною діяльністю. Виявляється, 26-річна американка служить в армії США.

Хоча народилася міс Барбер у штаті Джорджія, у дитинстві Дешона та її родина декілька разів змінювали місце проживання. Пояснюється це тим, що батько дівчини був військовим. Наслідуючи його приклад, афроамериканка вирішила також присвятити своє життя захисту Батьківщини.

Вже у кінці цього року міс Барбер представлятиме Сполучені Штати на Міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт», а поки, отримуючи жадану корону та титул найгарнішої американки, Дешона зазначила, що у будь-якій галузі гендерна рівноправність є дуже важливою. Крім того, знищення стереотипів про неможливість представниць жіночої статі бути військовослужбовцями та одночасно приймати участь у конкурсах краси є першочерговим завданням кожної дівчини, котра бажає змінити цей світ на краще.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео