Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джамала співпрацюватиме із музичним лейблом США

Джамала співпрацюватиме із музичним лейблом США
27085 ПЕРЕГЛЯДІВ

Переможниця цьогорічного «Євробачення» Джамала отримала спокусливу пропозицію від американської звукозаписувальної компанії «Universal Music Group» попрацювати разом над новим альбомом співачки. Запрошення українського артиста до Сполучених Штатів Америки є нонсенсом для нашої держави, оскільки західний музичний ринок завжди був більше орієнтованим на музикантів американської та британської сцен, за невеликим винятком роблячи продюсерську ставку на дійсно цікавих співаків і колективи з Франції чи Ісландії.

Сама Джамала сприйняла цю новину з великим ентузіазмом, наголосивши на тому, що така пропозиція є дуже великою рушійною силою для творчих особистостей та талановитих музикантів з України.

Новий альбом співачки спочатку почують українські та європейські слухачі, а вже через місяць доступ до платівки буде і в американців. Цікаво, що після перемоги Джамали у міжнародному пісенному конкурсі артистка почала отримувати запрошення на концерти та до редакцій всесвітньо відомих ЗМІ для інтерв’ювання у надзвичайно великій кількості.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео