Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Красуня Емілі Блант народила другу дитину

Красуня Емілі Блант народила другу дитину
162035 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірка таких популярних фільмів як «Диявол носить Prada», «Межа майбутнього», «Дівчина у поїзді», «Сікаріо», «Молода Вікторія» та «Гномео і Джульєтта», талановита Емілі Блант народила другу дитину. Про появу дівчинки, котра з'явилася на світ ще два тижні тому, у власному акаунті у «Twitter» в урочистий День Незалежності США – 4 липня, повідомив чоловік Емілі – актор Джон Красінскі. Щасливі батьки назвали доньку дуже красивим іменем - Вайолет.

Крихітка стала другою спільною дитиною Емілі та Джона – 16 лютого 2014 року акторка народила своєму чоловікові дівчинку, яку назвали Хейзел, а ще у 2010-му сімейна пара офіційно оформила шлюб.

Наразі Емілі готується до світової прем'єри однойменної екранізації культового детективу «Дівчина у поїзді» письменниці Поли Хокінс та зйомок у мюзиклі Роба Маршала «Мері Поппінс повертається». Крім того, англійка зайнята в озвучуванні декількох мультиплікаційних стрічок. Участь акторки в одразу двох продовженнях успішного трилеру «Сікаріо» режисера Денні Вільнева, нажаль, не передбачається.

В останній раз побачити Емілі на великому екрані глядачі мали змогу у цьогорічному сиквелі фантастичної стрічки «Білосніжка та Мисливець» разом із Джесікою Честейн та Шарліз Терон. Крім того, місіс Блант була присутньою на прем'єрі другої частини «Аліси у Задзеркаллі», де підтримувала одну з головних зірок фільму та свою гарну подругу – акторку Енн Хетеуей, котра також нещодавно народила дитину – свого первістка Джонатана.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео