Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тейлор Свіфт — знову найбагатша співачка

Тейлор Свіфт — знову найбагатша співачка
54249 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американська співачка Тейлор Свіфт знову отримала звання найбагатшої у світі співачки. Заробивши за рік 170 мільйонів доларів, кантрі-виконавиця очолила рейтинг видання Forbes.

Американська виконавиця у стилі кантрі вкотре підтвердила своє звання найбагатшої співачки світу. Завдяки заробітку у 170 мільйонів доларів, якого зірка досягла протягом року, вона знову опинилася на першому місці рейтингу авторитетного видання Forbes, випередивши навіть всесвітньо відомі успішні гурти.

За визначенням відомого видання, наступним після Тейлор Свіфт за рівнем заробітку став гурт "One Direction", колектив якого протягом минулого року заробив близько 110 мільйонів.

Минулого року нинішній лідер рейтингу Тейлор Свіфт опинилася лише на восьмому місці в аналогічному рейтингу. Раніше, у 2012 році, молода співачка вже отримувала звання найбільш високооплачуваної знаменитості серед зірок до 30 років. У 2015 році у світових таблоїдах підрахували, що зірка заробляє по мільйону доларів за день, що протягом кількох років дозволило їй досягти рівня визнаних світових знаменитостей.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео