Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Автор «Гри престолів» назвав п’ятірку «недоторканних» персонажів

Автор «Гри престолів» назвав п’ятірку «недоторканних» персонажів
162085 ПЕРЕГЛЯДІВ

Джордж Р. Мартін – автор культової фантастичної саги «Гра престолів», чию шалену популярність у 2011-му році збільшив американський канал «HBO», створивши за мотивами серії книг захоплюючий серіал – відкрив таємницю щодо п'ятірки тих, хто все-таки доживе до епічного фіналу кривавої боротьби за владу.

Одному з журналістських видань-інсайдерів вдалося роздобути листування між містером Мартіном та літературними редакторами, котре відбувалося ще у 1993-му році під час створення письменником «Пісні льоду та полум'я». Тоді Джордж докладно розповів видавництву концепцію власної, тоді ще нікому не відомої, трилогії, та її шокуючий епілог.

Хоча шостий сезон «Гри престолів» завершився тріумфом розкішної та смертоносної Серсеї Ланністер, котра отримала і владу, і її головний символ – Залізний трон, спираючись на інсайдерську інформацію, головна битва за повне володарювання все-таки розгорнеться між трьома Старками – Джоном Сноу, Браном та Ар'єю, братом Серсеї – Тіріоном і Матір'ю Драконів – Дейєнеріс Таргарієн.

Варто відзначити, що сьомий сезон «Гри престолів», котрий вийде на телевізійні екрані влітку 2017-го року, стане передостаннім для всього серіалу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео