Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гвінет Пелтроу влаштовує благодійний розпродаж

Гвінет Пелтроу влаштовує благодійний розпродаж
27137 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гвінет Пелтроу, яка відома не лише акторським талантом, але й своєю активною громадською діяльністю, вирішила провести третій за рахунком розпродаж речей відомих людей у рамках благодійної акції.

Голлівудська актриса Гвінет Пелтроу, яка постійно займається благодійністю, оголосила про проведення третього благочинного розпродажу речей інших світових знаменитостей. Розпродаж під назвою Celebrity Closet Sale, започаткований відомою актрисою, знову відбудеться найближчим часом і матиме своєю метою збирання коштів для благодійних фондів, що допомагають дітям-сиротам.

Серед вже відомих лотів розпродажу — предмети гардеробу акторок Дрю Беррімор та Енн Гетевей, дружини актора Тобі Магуаяра Дженніфер Меєр, письменниці Джил Каргман та деякі інші. На продаж Гвінет Пелтроу виставила і частину власних речей.

За словами організаторів розпродажу, акція допоможе зібрати великі суми, оскільки більшість речей знаменитостей є достатньо дорогими, але доступними для поціновувачів. Зокрема, брендову сукню Енн Гетевей планують продати майже за 800 доларів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео