Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Антоніо Бандерас перевтілиться в образ модельєра

Антоніо Бандерас перевтілиться в образ модельєра
81230 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актор Антоніо Бандерас зіграє головну роль у фільмі про всесвітньо відомого модельєра Джанні Версаче. У грудні 2016 року у Мілані розпочнуться зйомки цієї автобіографічної картини.

Нещодавно стало відомо, що актор Антоніо Бандерас виконає головну роль в автобіографічній картині про дизайнера одягу і модельєра Джанні Версаче. Розпочнуть зйомки фільму у Мілані у грудні. Режисером стрічки буде датчанин Білле Аугуст, уже відомий своєю діяльністю і відзначений "Оскаром", пальмовою гілкою Каннського фестивалю, а також кількома іншими престижними кінонагородами. В автобіографічній картині, у створенні якої бере участь відомий актор, дія відбуватиметься з народження всесвітньо відомого модельєра і початку його кар'єри в Італії до моменту його вбивства.

Виконавець головної ролі дуже активно знайомиться зі світом дизайну одягу і має власні колекції парфумів та окулярів. Так, Антоніо Бандерас зараз навчається у коледжі мистецтв, де, за словами актора, отримує потрібні йому знання. Сам Бандерас заявляє, що збирається і надалі поєднувати навчання з активною роботою у кіно.

Що стосується нової картини, у дизайнерському будинку Версаче оголосили, що новий проект Білле Аугуста є лише художнім вимислом, оскільки творці картини не мають консультантів щодо біографічної доцільності сюжету.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео