Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Іменна зірка актора Майкла Кітона з’явилася на Алеї Слави у Голлівуді

Іменна зірка актора Майкла Кітона з’явилася на Алеї Слави у Голлівуді
108160 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер похизуватися власною зіркою на знаменитій голлівудській Алеї Слави може й 64-річний володар «Золотого Глобусу» та номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон. Своєрідний перезапуск кар'єри талановитого кіномитця відбувся після зйомок Майкла у культовій стрічці «Бердмен» режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту у 2014-му році.

За іронією долі, у вищезазначеному фільмі містер Кітон зіграв актора, котрий намагається повернути собі минулу славу та довести суспільству, що він заслуговує яскравих і неординарних ролей. Цікаво, що після виходу «Бердмену» прихильники Майкла та кінокритики зійшлися у думці щодо схожості подій стрічки з життям виконавця її головної ролі, оскільки остаточно закріпитися у Голлівуді Майклу допоміг саме блокбастер – фільм «Бетмен» режисера Тіма Бартона. Уявний персонаж «Бердмен», до речі, теж був частиною стрічки того самого кіножанру.

Серед найвідоміших фільмів актора варто виділити такі його кінороботи як «Бітлджус», «У тверезому розумі й твердій пам'яті», дві перших частини «Бетмена» режисури Тіма Бартона, «Моє життя», «Джекі Браун», «Білий шум», «Бердмен» та «У центрі уваги». У майбутньому зірку можна буде побачити у сиквелі культового «Бітлджусу» та перезапущеній «Людині-павуку».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео