Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова «Людина-павук» поступово перетворюється на супергеройський блокбастер

Нова «Людина-павук» поступово перетворюється на супергеройський блокбастер
27488 ПЕРЕГЛЯДІВ

Успішна кінофраншиза про звичайнісінького американського студента Пітера Паркера, котрий після укусу експериментального павука став володарем надзвичайних здібностей, вже отримала два перезапуски. В оригінальній стрічці Людину-павука зіграв актор Тобі Магуайр, у рімейку – Ендрю Гарфілд, а вже у третій першій частині касового хіта костюм супергероя вдягне 20-річний британець Том Холланд. Прем'єра фільму запланована на 6 липня 2017-го року, проте акторський склад фільму все продовжується поповнюватися зірковими іменами.

Справжнім приємним сюрпризом для фанатів коміксів «Marvel» стала нещодавня новина про те, що у новій частині «Людини-павука» з'явиться сам Тоні Старк, він же – Залізна людина, котру феєрично зіграв Роберт Дауні-молодший. Тепер інсайдери наввипередки стверджують про те, що черговим сюрпризом на знімальному майданчику стрічки стане присутність акторки Скарлетт Йоханссон, чия смертоносна Чорна Вдова у фільмах «Месники» та «Капітан Америка» стала одним із найкращих перевтілень у персонажа коміксу.

Папараці та фанати «Людини-павука», котрі постійно чергують на зйомках стрічки в американській Атланті, бачили Скарлетт біля знімальних павільйонів. Чи була місіс Йоханссон в образі Чорної Вдови, не повідомляється, але продюсери та режисер фільму Джон Уоттс зазначили, що Залізна людина та Людина-павук не стануть єдиними супергероями перезапущеного приквелу франшизи.

Окрім Тома Холланда та Роберта Дауні-молодшого, офіційну участь у стрічці «Людина-павук: Повернення додому» приймають Маріса Томей, Майкл Кітон та Енгаурі Райс.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео