Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стівен Спілберг може зняти наступний фільм про Джеймса Бонда

Стівен Спілберг може зняти наступний фільм про Джеймса Бонда
81205 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мало хто знає про те, що після феноменального успіху фільмів «Щелепи» та «Близькі контакти третього ступеня» їх режисер Стівен Спілберг пропонував продюсерам свої послуги у якості нового постановника майбутніх частин культової кінофраншизи про агента 007. Проте, тоді містеру Спілбергу було у цьому відмовлено.

І зараз - після того, як Стівен перетворився на чи не найбажанішого режисера світу, а бондіана переживає складні часи – містер Спілберг, забувши про гіркий досвід минулого, знову звернувся до творців популярної шпигунської франшизи із натяком на те, що він і досі не проти зрежисувати наступний фільм про Джеймса Бонда.

Наміри оскароносного кіномитця більш ніж просто серйозні – разом зі зверненням про намір очолити зйомки нової частини бондіани, містер Спілберг втрутився у гарячі суперечки щодо нової кандидатури на роль невмирущого агента британської розвідки. Після категоричної відмови Деніела Крейга знову перетворитись на Бонда та продюсерського небажання віддавати настільки таємничу особистість до рук молодого талановитого актора Тома Хіддлстона через його стосунки із шалено популярною в усьому світі кантрі-поп-співачкою Тейлор Свіфт, Стівен вважає єдино вірним рішенням взяти на роль 007 британського афроамериканця Ідріса Ельбу.

За словами знаменитого режисера, містер Ельба – найкращий вибір і для продюсерів, і для шанувальників франшизи, оскільки Ідрис – британець з неймовірним даром перевтілення та шармом зірки жанру «екшн». Цікаво, що, з точки зору все того ж Стівена, пріоритетним у контексті зйомок чергового фільму про Джеймса Бонда все-таки є повернення попереднього виконавця цієї ролі – актора Деніела Крейга.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео