Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Лоуренс – найдорожча акторка світу

Дженніфер Лоуренс – найдорожча акторка світу
27319 ПЕРЕГЛЯДІВ

Талановита красуня Дженніфер Лоуренс, котра нещодавно відсвяткувала свій 26-й День народження, стала найвисокооплачуванішою американською акторкою за версією авторитетного фінансового видання «Forbes». Лише за останні 12 місяців лауреатка «Оскару» та «Золотого глобусу» встигла заробити рекордні 46 мільйонів американських доларів, залишивши далеко позаду володарок другого та третього місць оприлюдненого «Forbes» рейтингу – своїх колег по знімальному майданчику Мелісу МакКарті з 33-ома мільйонами та Скарлетт Йоханссон (25 мільйонів доларів).

Неймовірно, але Дженніфер, враховуючи свої зіркові гонорари, стала ще й наймолодшою знаменитістю у зазначеному вище фінансовому переліку. Окрім міс Лоуренс, Меліси та Скарлетт, найбільше грошей у Голлівуді отримують таки популярні акторки як Дженніфер Еністон (21 мільйон), Шарліз Терон (трохи більше 16-ти мільйонів), Емі Адамс (майже 14 мільйонів), Джулія Робертс (12 мільйонів) та Міла Куніс (11 мільйонів).

Варто відзначити, що останній на сьогодні фільм з Дженніфер – фантастичний екшн «Люди Ікс: Апокаліпсис», у якому дівчина зіграла загадкову Містік та отримала за зйомки у ньому вісім мільйонів доларів. Наприкінці цього року у світовий прокат вийде ще одна фантастична стрічка за участі акторки – драма «Пасажири» з бюджетом у 120 мільйонів. Крім того, на наступні декілька років міс Лоуренс вже ангажована до одразу семи великих кінопроектів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео