Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зірка «Гри престолів» вперше стала мамою

Зірка «Гри престолів» вперше стала мамою
243471 ПЕРЕГЛЯДІВ

39-річна нідерландська акторка й співачка Керіс ван Хаутен, відома усьому світові як загадкова Червона Жриця на ім'я Мелісандра з культової «Гри престолів», народила свого первістка. Батьком хлопчика Монте став популярний англо-австралійський актор Гай Пірс («Секрети Лос-Анджелесу», «Пам'ятай», «Я спокусила Енді Уорхола»), з котрим Керіс знаходиться у фактичному шлюбі з 2015-го року. Для обох акторів маленький Монте став першою дитиною.

Побачити красуню Керіс на великих екранах в останній раз глядачі могли у вражаючому канадо-німецькому спортивному байопіку Стівена Хопкінса «Сила волі», де акторка грала роль Лені Ріфеншталь – німецького кінорежисера і фотографа, котра була чи не найвідомішою постаттю у галузі мистецтва у період націонал-соціалістичного господарювання Німеччини за часів Адольфа Гітлера, та у напруженому хорорі «Інкарнація».

У 2017-му році Керіс ван Хаутен з'явиться у новому - вже сьомому – сезоні неймовірно очікуваної мільйонами «Гри престолів». Гратиме акторка, як і раніше, таємничу й водночас могутню чаклунку Мелісандру, а ключовими фігурами запеклої боротьби за владу цього разу стануть Серсея Ланністер і Джон Сноу, який, за словами актора Кіта Харрінгтона, може не дожити до останнього сезону серіалу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео