Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Голлівудська легенда Мерілін Монро отримає власний байопік

Голлівудська легенда Мерілін Монро отримає власний байопік
189610 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський незалежний відеосервіс «Netflix» зацікавлений у фінансуванні нової стрічки, присвяченої життю найвідомішої голлівудської білявки – вражаючої і талановитої Мерілін Монро, котру численні кінокритики та мистецтвознавці називають найбільш недооціненою акторкою у світі. Продемонструвати нові сторони культової особистості Мерілін збирається режисер Ендрю Домінік, котрий, випустивши свою останню стрічку «Пограбування казино» ще чотири роки тому, увесь цей час вперто шукав будь-які джерела фінансування свого майбутнього байопіку про міс Монро. І таки знайшов.

Численні голлівудські студії, спираючись на вже зняті про Мерілін фільми, режисеру відмовили. Проте, зазначений вище «Netflix», завдяки якому багато американських телевізійних серіалів було врятовано, незважаючи на їх низькі рейтинги на рідних каналах, хоче зайнятися фінансуванням нової кінороботи містера Домініка.

Вже відомо, що називатиметься стрічка досить просто та лаконічно – «Білявка», а в її основу ляже однойменний роман 78-річної американської письменниці, прозаїка, критика та поета Джойс Керол Оутс. Варто відзначити, що події, описані у книзі, за словами її автора, є повною фікцією. Проте, з цим не згодні рецензенти та літературні критики, які вбачають у романі повний переказ життя Мерілін до того, як вона стала зірковою голлівудською білявкою. Вийде байопік про міс Монро в обмежений кінопрокат.

Цікаво, що раніше найімовірнішими претендентками на роль легенди Голлівуду були акторки Наомі Уоттс та Джессіка Честейн, котрі з невідомих причин з проекту вибули. Наразі Ендрю Домінік каже, що вже знайшов свою Мерілін. Але ім'я акторки, котра її зіграє, поки що тримає у таємниці.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео