Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Йога, фітнес та шпинат: як епатажна Леді ГаГа слідкує за своєю красою?

Йога, фітнес та шпинат: як епатажна Леді ГаГа слідкує за своєю красою?
108370 ПЕРЕГЛЯДІВ

Талановита співачка, харизматичний дизайнер, щедрий філантроп, успішна акторка та оригінальна артистка, котра обожнює власних фанатів, моду та мистецтво – усе це повністю відображає сяючу особистість 30-річної Леді ГаГи, яка не втомлюється дивувати світ масштабами власних мистецьких фантазій. Вже у цьогорічному вересні Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта – а саме так звучить справжнє ім'я всесвітньо відомої Леді – має предстати перед глядачами у шостому сезоні стильної хорор-антології «Американська історія жахів». Крім того, ГаГа продовжує працювати над новим музичним альбомом та модною колекцією, які обіцяє продемонструвати вже найближчим часом.

Аби встигати за таким шаленим ритмом життя і завжди чудово виглядати, співачка вже багато років практикує так звані «рослинні» сніданки. У їх основі – овочеві соки, змішані із зеленню, котрі Леді вживає кожного дня. До речі, найулюбленіший зелений продукт артистки – шпинат. Завдяки йому шкіра обличчя ГаГи завжди виглядає здоровою та свіжою.

Якомога менше часу зірка намагається проводити під прямими сонячними променями, справедливо вважаючи сонце головним ворогом жіночої краси та причиною появи ранніх зморшок. Тому перед виходом на вулицю, знаменитість ніколи не забуває про якісні сонцезахисні засоби. Крім того, три рази на тиждень Стефані робить маски для обличчя – зволожуючу, живильну та очищувальну. Цей регулярний процес вже став для артистки справжнім косметичним ритуалом.

Серед фізичних вправ, які співачка обирає для підтримання своєї фігури в ідеальному стані, зазначені фітнес та йога, мінімальний час виконання яких – не менше 25-ти хвилин п'ять разів на день навіть під час знаходження Леді у турне.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео