Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гвінет Пелтроу дебютувала як дизайнер

Гвінет Пелтроу дебютувала як дизайнер
189487 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всесвітньо відома голлівудська актриса Гвінет Пелтроу випустила свою першу лінію одягу. Зірка оголосила про початок кар'єри дизайнера у минулому році і, створивши дебютну колекцію, пообіцяла радувати своїх прихильників регулярними новинками.

Гвінет Пелтроу, відома завдяки своїй участі в успішних голлівудських фільмах, володарка премій "Оскар" і "Золотий глобус", дебютувала у світі моди як дизайнер одягу. Зірка, яка 2015 року оголосила про зміну професійної орієнтації і початок кар'єри дизайнера, випустила свою першу лінію одягу. До першої колекції актриси ввійшли лише кілька моделей одягу та аксесуарів, однак Пелтроу пообіцяла регулярно випускати нові колекції, оновлюючи лінійку кожного місяця.

Свій бренд акторка назвала Goop. Фабрики, що створюють одяг від Гвінет Пелтроу, працюють на декілька відомих компаній у світі моди. Як зізналася сама зірка, якість одягу, який вона створює, є для неї найбільш важливим критерієм, тому вона прагне досягти максимально високого рівня у новій для себе професії.

Як відомо, з 2015 року дизайнерська діяльність займає майже весь вільний час актриси, тому акторська робота тимчасово відійшла у її житті на другий план.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео