Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Леді ГаГа врятувала фанатку від самогубства

Леді ГаГа врятувала фанатку від самогубства
216578 ПЕРЕГЛЯДІВ

30-річна Леді ГаГа, для масштабів талановитої особистості якої, здавалося б, не існує жодних творчих меж, переживає чергову хвилю власного зіркового підйому. Культова співачка презентувала новий сингл «Perfect Illusion», готується випустити черговий музичний альбом вже до кінця цього року, знімається у шостому сезоні вражаючої «Американської історії жахів» та вже дала згоду зіграти у дебютному режисерському фільмі актора Бредлі Купера – стрічці «Зірка народилася».

Проте, три роки тому Леді перебувала у полоні страшної депресії, котра була підкріплена ще й невпинними панічними атаками. Через них артистка, за її словами, просто не могла сконцентруватися на власних роботі та друзях і навіть серйозно думала покинути сцену. Крім того, красуня зізналася, що тепер змушена щоденно приймати антидепресанти та продовжувати боротьбу із нападами паніки.

Цю історію ГаГа нещодавно розповіла прямо на сцені під час свого концерту у Лондоні, після чого її фанатка передала зірці маленьку записку, де подякувала Леді за її пісні та музику, котрі врятували дівчину від самогубства. Співачка, у свою чергу, запросила фанатку на сцену, де разом із нею заспівала один із своїх найбільших хітів та справжній гімн для кожного, хто відчуває себе покинутим та не схожим на сіре оточення – пісню «Born This Way».

Сама ГаГа каже, що її життя у той непростий період депресії врятував відомий джазмен Тоні Беннетт, з яким артистка записала музичний альбом. Головною ж причиною свого тодішнього стану співачка називає бажання окремих людей отримати від перспективної молодої зірки ще більше грошей. За точки зору Леді, допомога артисту ніколи не повинна давати комусь право використовувати його у власних меркантильних цілях.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео