Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зірка «Американської історії жахів» та «Ходячих мерців» народила сина

Зірка «Американської історії жахів» та «Ходячих мерців» народила сина
189512 ПЕРЕГЛЯДІВ

34-річна красуня Александра Брекенрідж, відома за ролями у таких мегапопулярних серіалах як «Американська історія жахів» і «Ходячі мерці» та фільмах «Темрява» і «Вона - чоловік», народила свого первістка. Малюк на ім'я Джек з'явився на світ ще третього вересня, але про надзвичайну подію у родині Александри та її чоловіка – рок-гітариста Кейсі Хупера – стало відомо лише зараз.

За словами акторки, інше ім'я для свого сина вони з чоловіком обрали ще задовго до пологів. Але, перебуваючи у Лондоні на третьому місяці вагітності, Алекс інтуїтивно відчула, що має назвати свою дитину виключно іменем «Джек». Цікаво, що до цього моменту зірка навіть не знала її майбутньої статі.

Варто відзначити, що 13-го вересня цього року Александра та її чоловік Кейсі відзначили першу річницю подружнього життя. На своїй сторінці в «Instagram» у цей день місіс Брекенрідж, виклавши сентиментальне чорно-біле весільне фото, зазначила, що вийшла заміж за свого найкращого друга і не уявляє власного життя без нього.

Побачити акторку на екрані в останній раз її прихильники могли у шостому сезоні «Ходячих мерців» у ролі Джессі Андерсон. Наразі до виходу готуються два фільми за участі Александри – драма «Порушені обітниці» та короткометражка «Дорослі».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео