Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гурт «СКАЙ» перезавантажується

Гурт «СКАЙ» перезавантажується
135690 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий український гурт "СКАЙ" оголосив про зміни, до яких дозрівав останні 2 роки. Учасники рок-колективу розповіли, що у їхньому новому альбомі "Нове життя" відбудеться повне перезавантаження творчості музикантів та зміна формату гурту.

Український рок-гурт "СКАЙ", відомий понад 10 років, кардинально змінює формат своєї музичної діяльності. Вокаліст колективу Олег Собчук та інші члени гурту розповіли про зміни, до яких вони йшли близько двох років.

По-перше, назва гурту тепер писатиметься суцільним словом, без крапок, що вживалися у найменуванні колективу раніше. Крім цього, за словами музикантів, прихильникам слід очікувати повного перезавантаження "саунду", що імовірно позначиться на форматі музичного матеріалу "СКАЙ".

Учасники "СКАЙ" розповіли, що з п'ятого за рахунком студійного альбому гурту "Нове життя", який щойно вийшов і містить 10 пісень, почнеться нова ера колективу. Як охарактеризували новий альбом самі музиканти, у ньому наявні переплетіння лірики і драйву, а якісне звучання поєднується з проникливими текстами.

Традиційно авторство пісень з нового альбому належить вокалісту "СКАЙ" Олегу Собчуку та гітаристу Олександру Грищуку.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео