Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Єва Грін влаштує полювання на успішну депресивну письменницю

Єва Грін влаштує полювання на успішну депресивну письменницю
54315 ПЕРЕГЛЯДІВ

Культовий 83-річний франко-польський режисер Роман Поланські, на рахунку якого – усі найголовніші нагороди світового кінематографу (від «Золотого глобусу» та «Оскару» до «Золотої пальмової гілки» Канн і «Золотого лева» Венеціанського кінофестивалю), повертається у, мабуть, найкомфортніший для себе як для режисера жанр – психологічний трилер, котрий стане прихистком для акторок Еммануель Сеньє (дружини і музи Романа) та загадкової і звабливої Єви Грін.

Новий фільм маестро отримає назву «Засновано на реальних подіях», а його основою стане однойменний роман письменниці, сценаристки та режисера Дельфіни де Віган. Роль успішної письменниці, котра страждає від глибокої депресії, зіграє Еммануель, а от пристрасну прихильницю її творчості, котра спочатку допомагатиме своєму кумиру звільнитися від хандри, а потім перетворить спокійне життя письменниці на справжній жах, гратиме Єва. Зйомки стартують вже цьогорічного листопада у Парижі.

Примітно, що «Засновано на реальних подіях» стане першим (з 2013-го року) фільмом Романа Поланські. Попередня стрічка режисера називалася «Венера у хутрі», а головну роль у ній також грала Еммануель. Цікаво, що сам Роман зовсім не планував зйомки «Засновано на реальних подіях», оскільки мав намір зрежисувати історичну драму «Д», котра б розповідала про судовий процес над французьким офіцером, якого підозрювали у шпигунстві на користь Німеччини. Проте, знімальний процес режисер відклав через професійну зайнятість актора, який мав грати у фільмі головну роль. Цікаво, що його ім'я Роман Поланські не називає.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео