Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чим запам’ятається цьогорічний жовтень українським кіноманам?

Чим запам’ятається цьогорічний жовтень українським кіноманам?
54270 ПЕРЕГЛЯДІВ

Другий місяць осені-2016 можна сміливо іменувати дійсно різнобарвним. Усе це – через той вир жанрової різноманітності, котрий режисери пропонують своїм глядачам у жовтні. Так, серед найочікуваніших прем'єр місяця зазначений вже 14-й фільм культового коміксового всесвіту «Marvel» під назвою «Доктор Стрендж», головну роль у якому грає талановитий Бенедикт Камбербетч. Якщо Ви думали, що британець вже переграв чи не всіх дійсно цікавих персонажів зі світу кіно – від геніального Шерлока і загадкового Джуліана Асанжа до математика Алана Тьюринга і диктатора-вигнанця Хана – то Могутній чаклун та, за сумісництвом, найвидатніший нейрохірург у світі Стівен Стрендж – той самий випадок, коли герой навіть всесвітньо відомого коміксу ще здатний відкрити своїм фанатам власні потаємні сторони. В Україні прокат стрічки запланований на 28-ме жовтня.

 

Прихильники напружених психологічних трилерів із нетерпінням очікують на «Дівчину у потязі» - екранізацію однойменного світового бестселеру Поли Хокінс, котра виходить у прокат 13-го жовтня. У стрічці знялися Емілі Блант, Ребекка Фергюсон, Джастін Теру та Люк Еванс, а режисер «Дівчини...» Тейт Тейлор вже лякає майбутніх глядачів принциповими відмінностями екранізації від її літературного першоджерела.

Також 13-го жовтня у кінотеатрах стартує показ «Абсолютної влади» - сильної та колоритної кримінальної драми, у якій Деніел Редкліфф, за словами кінокритиків, грає свою найкращу роль у кіно. Зосереджена стрічка на перевтіленні героя Деніела – агента ФБР під прикриттям - у неонациста, аби попередити теракт в одному з американських міст. Фільм рясніє тонким психологізмом, чудовими діалогами та непередбачуваними моментами.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео