Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кім Кардашьян пограбували на Тижні мод у Парижі

Кім Кардашьян пограбували на Тижні мод у Парижі
81402 ПЕРЕГЛЯДІВ

Подією цього осіннього Тижня моди в Парижі стало пограбування популярної американської фотомоделі і зірки телевізійних реаліті-шоу Кім Кардашьян.

 

Весь день Кім Кардашьян провела на показах моди. У будинок номер 7, що по вулиці Тронше, повернулася о північі. Кожен раз, приїжджаючи в Парижа, вона зупинялася саме там - в старовинному особняку "Готель де Пурталес". У цьому особняку, без будь-якої вивіски на фасаді, в основному селяться знаменитості, такі як Мадонна або Леонардо ді Капріо, щоб уникнути настирливої ​​уваги шанувальників та журналістів.

Спокій 35-річної Кім Кардашьян десь о третій годині ранку в понеділок порушили хитрі грабіжники. Їх було п'ятеро. Представившись поліцейськими, про що свідчили написи на куртках, вони увійшли в особняк і відразу ж пов'язали нічного портьє. Потім піднялися в номер, який займала телезірка. Погрожуючи зброєю, скрутили її охоронця, а потім аналогічну процедуру виконали з Кімберлі. Заклеїли рот скотчем і закрили у ванній.

Судячи з усього, нальотчики знали, за чим прийшли, -за коштовностями. Кім ніколи не приховувала своїх прикрас та дорогих речей. На її сторінці в Інстаграмі можна побачити безліч діамантових прикрас та трендових речей, які дорого коштують.

Як зараз стало відомо з джерел в столичній префектурі поліції, зловмисники викрали кільце з діамантом вартістю 4 мільйони євро, а також шкатулку, в якій знаходилися інші ювелірні вироби ще на 5 мільйонів євро. Не забули грабіжники захопити і два телефони, і всю готівку. Після цього вони покинули особняк. Причому, за інформацією свідка, двоє грабіжників скористалися велосипедами.

Сама Кім почуває себе непогано. Ніяких тілесних ушкоджень вона не зазнала. Та й на гаманці зірки та її чоловіка навряд чи позначиться це пограбування.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео