Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рімейк канонічного хорору прихистить зірку «П’ятдесяти відтінків сірого»

Рімейк канонічного хорору прихистить зірку «П’ятдесяти відтінків сірого»
189758 ПЕРЕГЛЯДІВ

27-річна Дакота Джонсон, котру у лютому 2017-го року прихильники зможуть побачити у стрічці «На п'ятдесят відтінків темніше» - екранізованому сиквелі мегауспішної книжкової трилогії «П'ятдесят відтінків сірого» Еріки Леонард Джеймс – розширює рамки власного акторського амплуа. Вже у цьогорічному жовтні в Італії стартують зйомки рімейку одного з найстрашніших – а від того дійсно культового та канонічного - хорору «Суспірія», де міс Джонсон зіграє одну з головних ролей.

 

Оригінальний фільм, знятий майстром своєї справи Даріо Ардженто ще у 1977-му році, вважається класичним фільмом жахів та традиційно займає найвищі місця у численних кінематографічних рейтингах на кшталт «Найкращого хорору усіх часів». Розповідає стрічка про дівчину Сюзі, котра приїздить до Німеччини, аби вступити у стару римську балетну школу, після чого навколо героїні поступово збільшуватимуться містичне та психологічне напруження, підкріплене дивною поведінкою викладачів установи і загадковими інцидентами. Чи гратиме Дакота ключову роль у переосмисленій «Суспірії», поки що невідомо.

Режисуватиме рімейк італієць Лука Гауданьїно, а разом із міс Джонсон ведучі ролі у хорорі гратимуть Тільда Суїнтон («Доктор Стрендж», «Виживуть тільки коханці») і Хлоя Грейс Морец («Пипець», «Похмурі тіні»). Знайшлося місце у стрічці і для 66-річної Джесіки Харпер, котра в оригінальній «Суспірії» грала головну роль.

Примітно, що містер Гауданьїно вже співпрацював із Дакотою та Тільдою на знімальному майданчику свого останнього на сьогоднішній день фільму – драматичного трилеру «Великий сплеск». Ключовою темою рімейку «Суспірії» стануть події, що розгортатимуться на фоні шабашу відьом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео