Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Depeche Mode повертається на велику сцену

Depeche Mode повертається на велику сцену
54318 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Знаменита британська група Depeche Mode після чотирирічного мовчання оголосила про випуск чергової платівки. Новий альбом вийде навесні 2017 року. Про це заявили самі учасники групи на прес-конференції в Мілані.
     Нова платівка буде називатися "Spirit" ("Дух"). До запису альбому група привернула нову команду продюсерів, тим самим забезпечивши йому більш сучасне звучання.
     Вихід альбому буде супроводжувати європейський тур колективу під назвою Global Spirit. В його рамках група виступить з 32 концертами в 21 країні. Турне розпочнеться з концерту 5 травня в Стокгольмі.
     Depeche Mode - британська група, яка грає в жанрі електронного року. Складається група з соліста Дейва Гаана і музикантів Мартіна Гора та Енді Флетчера.
     Заснований в 1980 році колектив зараз вважається одним з найпопулярніших в світі. Найбільш відомі Depeche Mode своїми хітами Personal Jesus, Enjoy the Silence і Precious.
     Раніше повідомлялося про те, що The Rolling Stones вперше за 11 років випускають новий альбом. Також ми розповідали про те, що про життя Джона Леннона розповість спеціальний чорно-білий комікс.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео