Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сиквел «Дедпулу» може отримати зірку «Майстрів сексу»

Сиквел «Дедпулу» може отримати зірку «Майстрів сексу»
244006 ПЕРЕГЛЯДІВ

Номінантка на премію «Еммі», 34-річна Ліззі Каплан є найімовірнішою претенденткою на отримання головної жіночої ролі у сиквелі екшну «Дедпул», чий вихід запланований на 2018-й рік. Разом із акторкою до шорт-листу кандидатур на роль Доміно – мутанта із надприродними здібностями, котра є найманою вбивцею та головним спільником балакучого Дедпулу – увійшли ще п'ять зірок.

 

Найвідомішими з цього переліку, окрім міс Каплан, є Мері Елізабет Уінстед та Сієнна Міллер. Перша чудово зарекомендувала себе у жанрі «хорор», через що її остання на сьогоднішній день робота у кіно – трилер «Кловерфілд, 10» - була тепло прийнята кінокритиками, а сама Мері Елізабет вкотре стала центром невщухаючого попиту Голлівуду на сильних жіночих персонажів. Друга ж, незважаючи на зйомки у виключно драматичних та романтичних стрічках, все-таки примірила на себе образ зірки екшну у фільмі «G. I. Joe: Кидок кобри», зігравши затягнуту у чорний латекс підступну Баронесу.

Менш відомі у вищезазначеному шорт-листу особистості акторок Софії Бутели, Стефані Сігман та Сильвії Хукс. Міс Бутела – професійна танцівниця, чия кінокарєра розпочалася ще 2002-го року з малопомітних ролей. Сьогодні ж Софія вже встигла знятися у «Стартреку: Безкінечність» та готується до прем'єри чергового кінопереосмислення «Мумії».

Мексиканку Стефані глядачі могли бачити у серіалі «Нарко» та маленькій ролі у «007: Спектр», а от нідерландка Сильвія з'явиться у фантастичному «Тому, що біжить по лезу 2049» наступного року у компанії Джареда Лето та Райана Гослінга.

В останнє на широких екранах Ліззі Каплан з'являлася у сиквелі «Ілюзії обману». Наразі зірка вже четвертий рік поспіль грає сексолога Вірджинію Джонсон у драмі «Майстри сексу».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео