Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Янголи» «Victoria’s Secret» - найбагатші моделі світу

«Янголи» «Victoria’s Secret» - найбагатші моделі світу
135585 ПЕРЕГЛЯДІВ

І знову моделі відомого американського бренду жіночої білизни «Victoria's Secret» визнані найвисокооплачуванішими представницями модної галузі світу. Причому, представлені у переліку як колишні «янголи» компанії, так і прийдешні.

 

36-річна бразилійка Жизель Бюндхен, котра по подіуму у вражаючій білизні вищезазначеного бренду в останнє пройшлася ще в 2006-му, цьогоріч заробила більше 30-ти мільйонів доларів, ставши, за сумісництвом, найвисокооплачуванішою моделлю 2016-го. Слідом за Жизель зі значно меншою сумою у 10,5 мільйонів розташувалася ще одна бразилійка – красуня Адріана Ліма, котра співпрацює із «VS» ще з 1999-го року.

Моделі Карлі Клосс та рідна молодша сестра скандальної Кім Кардаш'ян Кендалл разом захопили третій щабель рейтингу, заробивши за поточний рік по 10 мільйонів. Цікаво, що саме на минулорічному показі «Victoria's Secret» Кендалл успішно дебютувала як модель цього бренду, а от Карлі компанію залишила та зосередилась на отриманні диплому про вищу освіту.

На четвертій позиції розташувалися Розі Хантінгтон-Уайтлі («янгол» «VS» з 2009-го по 2010-й) та Джіджі Хадід (вперше вийшла на подіум у білизні бренду у 2015-му) з дев'ятьма мільйонами, п'яте місце – за скандальною Карою Делевінь (співпрацювала з компанією лише 2013-го), а шостий щабель наразі займають китайська модель Ліу Вен та новоспечена 28-річна матуся Кендіс Свейнпол (котра є діючим «янголом» з 2010-го).

Замикає десятку найвисокооплачуваніших моделей світу австралійка Міранда Керр. За 2016-й рік, незважаючи на розрив бізнес-стосунків із «Victoria's Secret» три роки тому, її капітал поповнився ще шістьма мільйонами доларів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео