Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У родині Бенедикта Камбербетча очікується поповнення

У родині Бенедикта Камбербетча очікується поповнення
81408 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кар'єра популярного 40-річного британського актора Бенедикта Камбербетча наразі перебуває на своєму піку. Після завершення зйомок у фантастичному екшені «Доктор Стрендж» зірка нарешті готується презентувати багатомільйонній телевізійній аудиторії своїх прихильників четвертий сезон «Шерлока» та паралельно працює над одразу вісьмома кінопроектами.

 

Проте, особисте життя номінанта на «Оскар» і просто британського джентльмена з бездоганними манерами через такий шалений робочий темп теж залишається невід'ємною частиною щоденного буття Бенедикта. Підтверджує це друга вагітність його дружини Софі Хантер.

Для обох з подружжя майбутній малюк стане вже другою спільною дитиною, оскільки у червні 2015-го місіс Хантер народила своєму чоловікові первістка - хлопчика, котрий отримав ім'я Кристофер Карлтон Камбербетч. І хоча сімейна пара поки що зберігає вимушене мовчання стосовно вагітності Софі, цікавий стан дружини Бенедикта підтвердило близьке оточення подружжя та всюдисущі журналісти, котрі помітили кругленький животик місіс Хантер, прихований вишуканою довгою чорною сукнею, на світовій прем'єрі «Доктора Стренджа» у Лос-Анджелесі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео