Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Екс-солістки гурту «ВІА гра» створили власне тріо

Екс-солістки гурту «ВІА гра» створили власне тріо
162812 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Екс-учасниці проекту «ВІА гра» Ольга Романовська, Санта Дімопулос та Тетяна Котова разом створили гурт, назва якого поки що знаходиться у великій таємниці.
     Сергій Ковальов став продюсером новоспеченого тріо, це не дивно, адже в його арсеналі безліч музичних телевізійних проектів. Він встиг розповісти російським ЗМІ декілька цікавинок про перші просування гурту. Зі слів чоловіка, колектив вже записав першу пісню, яка орієнтована на жіночу частину населення та 19 листопада всіх чекає величезна несподіванка. Він впевнений, що новий проект створить справжній ажіотаж, адже вони сумлінно працюють над ним по 18 годин на добу. Сінгл вийшов ліричним та мелодійним.
     Незважаючи на те, що Романовська, Дімопулос та Котова живуть у різних куточках світу, це не завадило колективу об'єднатися. Враховуючи такі особливості, вже досить відомі співачки покладають багато надій на цей проект.

     Як зізнаються самі учасниці, новий гурт не буде заважати їх сольній кар'єрі, вони поєднуватимуть обидва напрями діяльності.

     15 листопада відбудеться спеціальна конференція, на якій світ дізнається назву нового сексуального тріо.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео