Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як проходить заміжжя Жанни Бадоєвої

Як проходить заміжжя Жанни Бадоєвої
189929 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Ось уже як три роки Жанна Бадоєва одружена з італійцем Василем Мельничиним, який за своїм походженням українець.

     Перебравшись із дітьми Борисом і Лолітою до свого чоловіка в сонячну Італію, українська телеведуча поділилася власними враженнями про шлюб і про нове місце проживання.

     Жінка дала інтерв'ю для засобів масової інформації, де розповіла всі подробиці нового життя. На думку Жанни, поруч з таким чоловіком вона дуже змінилася. До цього телеведуча була дуже хаотична і часто влаштовувала істерики з різних приводів. Василь навчив її бути більш стриманою і завжди дивитися в майбутнє. Своєю філософією про те, що в підсумку все буде добре, нинішній чоловік завжди підтримує і намагається небезуспішно в цьому переконати свою дружину.

     Тепер Жанна Бадоєва стала одвічно домашньої жінкою, вона більше любить проводити вільний час із чоловіком, запевняє, що їм комфортніше проводити час один з одним, ніж в шумних компаніях. Навіть коли телеведуча приїжджає на батьківщину, вона серцем в Італії, для неї ця країна стала рідною і виїжджати звідти вона не планує.

     Європейські канони змусили жінку позбутися «шкідливих звичок». Раніше вона могла дозволити собі піти з готелю, не погасивши світло, забути закрити кран із водою або вимкнути техніку. Василь з метою економії земних ресурсів стежить за тим, щоб його дружина привчалася до правильних, на його думку, звичок.

     Жанна вважає свого чоловіка прекрасним турботливим чоловіком, плече котрого і стало для неї опорою.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео