Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кейт Бекінсейл заговорила російською мовою

Кейт Бекінсейл заговорила російською мовою
135935 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Акторка відвідала Росію в якості представника фільму під назвою «Інший світ: Війни крові», в якому вона отримала роль. Весь світ очікує прем'єру найближчим часом.

     Потрапивши на авторську програму Івана Урганта, Кейт Бекінсейл здивувала всіх своїм знанням російської мови. Звичайно, вона не ідеальна, дівчина знає лише елементарні фрази, наприклад «здравствуйте». Під час спілкування з ведучим, акторка розмовляла рідною для неї мовою, вставляючи російські слова.

     Вона розповіла, що у шкільні та університетські часи вивчала цю мову. Їй вона подобається та однією з її цілей було прочитати твори російських класиків мовою оригіналу. Дівчина виявилася великою шанувальницею творчості Чехова.

     Також Кейт розповіла про невеличкі переваги її знання цієї мови: дівчина робить нотатки за допомогою кирилиці. Це виглядає як англійське слово російськими літерами. Так, наприклад, ніхто не розуміє що у неї записано на листочку чи щоденнику. За допомогою таких шифрів, її дочка ніколи не здогадується про те, який подарунок їй готує мама, а Кейт, в свою чергу, не забуває який сюрприз вона вигадала для неї.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео