Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Меттью МакКонахі вже вкотре знявся в рекламі

Новини України: Меттью МакКонахі вже вкотре знявся в рекламі
79460 ПЕРЕГЛЯДІВ

Режисером роликів з його участю став Ніколас Віндінг Рефн. Актор, який нещодавно отримав іменну зірку в Голівуді на Алеї Слави, знявся у двох рекламних роликах автомобіля «Lincoln». 


Режисером роликів з його участю став Ніколас Віндінг Рефн. Актор, який нещодавно отримав іменну зірку в Голівуді на Алеї Слави, знявся у двох рекламних роликах автомобіля «Lincoln». Є чутки, що це не остання співпраця володаря «Оскару» та концерну марки «Ford».
Відомо, що кінозірки досить часто знімаються в рекламних роликах. Меттью МакКонахі співпрацює давно з концерном «Ford», який випускає автомобілі «Lincoln». Нові рекламні ролики відзняв Ніколас Віндінг Рефн. Відео«Diner» знімали в ресторані в районі Сільвер-Лейк, який знаходиться в Лос-Анджелесі, а ролик, що має «Balance» був відзнятий в Гріффіт-парку.
Відомо, що Рефн зняв фільми «Тільки Бог простить» та «Драйв». На початку осені 2014 року світ побачили два рекламних ролика за участю актора Голівуду режисера Віндінга Рефна. В одному з них - МакКонахі в образі персонажа з «Справжній детектив» бесідує з биком, а в другому він розмірковує про сенс буття під час їзди по місту. У 2013 році МакКонахі з’явився в рекламному ролику «Dolce & Gabbana», в якій його партнеркою стала Скарлетт Йоханссон. 4 роки назад на екрани вийшов «Лінкольн для адвоката», в якому головного героя зіграв МакКонахі. За сюжетом він більшу частину часу проводить в лімузині «Lincoln». Останній фільм «Інтерстеллар» з його участю вийшов у жовтні минулого року. Це - фантастична драма, режисером якої став Крістофер Нолан. В основі сюжету лежить історія подорожі в космічний простір до інших планет, яка може змінити життя всього людства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео