Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Шерлок Холмс скоро стане батьком

Новини України: Шерлок Холмс скоро стане батьком
26686 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Шерлока Холмса у культовому серіалі, готується до нової ролі зіркового татуся. 


Відомий британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Шерлока Холмса у культовому серіалі, готується до нової ролі зіркового татуся. За даними закордонних ЗМІ, його наречена Софі Хантер вагітна їх першою дитиною.
Showbiz Spy повідомляє, що 36-річна наречена Бенедикта, оперний драматург і режисер, вже на другому місяці вагітності. Пара вирішила приберегти радісну звістку для родини, перш ніж оголосити її публіці.
«Бенедикт у захваті, - заявило одне джерело сайту, яке є близьким до пари, проте не є уповноваженим говорити від їхнього імені, - вони прагнуть зберегти це у таємниці, доки не мине три місяці. Камбербетч та Хантер заперечуватимуть вагітність, доки самі не захочуть оголосити про це. Адже це дуже особиста справа».
38-річний «Шерлок» та Софі Хантер оголосили про свої заручини ще на початку листопада дуже традиційним способом – розмістили оголошення в газеті. Пара ще не визначилась із датою весілля, проте їх знайомі стверджують, що вони одружаться до народження дитини. Адже Бенедикт і Софі мають дуже традиційні погляди і не хочуть, аби їхня дитина народилася поза шлюбом.
Незважаючи на хвилюючий стан своєї нареченої, Камбербетч продовжує працювати над образом свого персонажа Шерлока Холмса на зйомках. Актор заявив, що йому ніколи не набридне грати «високоактивного соціопата». У своєму інтерв’ю журналу Vogue він розповів: «Якщо ми зможемо втримати такий якісно високий рівень серіалу, я не можу собі уявити, що колись мені набридне Шерлок. Я хотів би зіграти його в старості».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео