Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Кайл МакЛоклен зніметься у новому серіалі «Твін Пікс»

Новини України: Кайл МакЛоклен зніметься у новому серіалі «Твін Пікс»
185356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кайл МакЛоклен нещодавно підтвердив участь в телесеріалі. На початку жовтня минулого року стало відомо, що режисер Девід Лінч відомого серіалу оголосив про його повернення на екрани телевізорів.


Кайл МакЛоклен нещодавно підтвердив участь в телесеріалі. На початку жовтня минулого року стало відомо, що режисер Девід Лінч відомого серіалу оголосив про його повернення на екрани телевізорів. Через 25 років вийде в ефір «Showtime» новий сезон. До участі у продовженні будуть залучені нові актори, але несподіванкою для всіх стало повернення одного з головних героїв. Актор Кайл МакЛоклен, який виконав у «Твін Пікс» роль Купера, написав у Твіттері наступне: «Підігрійте каву і знайдіть чорний костюм». Цей вислів є прямою наводкою на те, що він знову з’явиться у телесеріалі.
В рамках прес-туру Асоціації Критиків США, який тепер проходить, МакЛоклен підтвердив, що він повертається в серіал. Президент телеканалу Showtime повідомив також, що в новому «Твін Піксі» події будуть розгортатися навколо персонажа МакЛоклена. А інших акторів оголосять трохи пізніше, найближчим часом. Кайла МакЛоклена можна побачити тепер в телесеріалу «Агенти Щ.И.Т.» студії Marvel.
Сценарії до дев’яти нових епізодів трилера розробляють Девід Лінч та Марк Фрост. Як повідомив Фрост раніше, думка про відродження серіалу «Твін Пікс» з’явилася давно, ще 4 року тому, але до етапу опрацювання сюжетних ліній справа дійшла значно пізніше. Зйомки серіалу розпочнуться цього року, а перша серія вийде в ефір в 2016-му році.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео