Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Броуді і Андреасян поділилися деталями фільму «Пограбування по-американськи»

Новини України: Броуді і Андреасян поділилися деталями фільму «Пограбування по-американськи»
185427 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фільм вже з’явився на полицях російського прокату.


Фільм вже з’явився на полицях російського прокату. «Пограбування по-американськи» - приклад роботи режисера Саріка Андреасянова на території США в жанрі драми з кримінальними деталями і з голлівудськими зірками. Саріку вдалося підкорити публіку захоплюючим сюжетом стрічки. Фільм вже розкуплений по всьому світу для прокату.
Трохи по сюжет фільму: Головний героєм є Френкі. В перший же день не за гратами він знову в справі. Злочинець влаштовує міні вечірку з метою відзначити довгоочікувану свободу та зустрітися з давніми знайомими. Але того ж вечора він задіяний у злочинному плані однієї із місцевих банд. Так Броуді описав свого персонажа: «Головний герой – дуже непростий хлопець. Френкі десять років провів за гратамиі і добре знайомий з жорстокими правилами у в’язниці. Френкі симпатичний і привабливий, проте по житті він суцільний невдаха. Все життя він дружив з поганими людьми та встрявав у брудні справи і одночасно втягував в них брата Джиммі».
Крім своїх десяти років, на його совісті ще півтора року з життя молодшого брата. Механік Джиммі хотів би почати зовсім нове, чесне життя, але після в’язниці з кредит не отримаєш і до коханої не повернешся.
Сарік Андреасян поділився, що саме стало для нього ключовою удачею ще на початку роботи над фільмом «Пограбування по-американськи»: «Ми познайомилися з Хейденом, який запропонував нам цей сценарій. Він подивився випущені нами фільми і через два тижні він сказав, ви хоче робити з нами кіно».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео