Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Ліа Мішель підписалися на участь у хоррор-серіалі «Королеви крику»

Новини України: Ліа Мішель підписалися на участь у хоррор-серіалі «Королеви крику»
159063 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ліа Мішель, яка відома серіалом "Лузери", Джо Манганьєлло з стрічки "Справжня кров" та "Супер Майк", Ебігейл Бреслін з "Тривожного виклику" та Кеке Палмер дали згоду на участь у серіалі "Королеви крику".


Ліа Мішель, яка відома серіалом "Лузери", Джо Манганьєлло з стрічки "Справжня кров" та "Супер Майк", Ебігейл Бреслін з "Тривожного виклику" та Кеке Палмер дали згоду на участь у серіалі "Королеви крику". Райан Мерфі - творець "Американської історії жахів" та "Лузерів" задумав зняти антологію. Вже стало відомо, що в сюжеті першої частини хоррор-серіалу буде декілька жорстоких вбивств, які несподівано порушили спокійне життя студентів.
Трохи раніше повідомлялося, що Джеймі Лі Кертіс та Емма Робертс очолили акторський склад, а на днях повідомили, що ще одну із головних ролей зіграє Аріана Гранде. Весною 2015 року розпочнеться робота над серіалом,а прем’єрний перший епізод серіалу "Королеви крику" з’явиться на телеканалі Fox вже цієї осені.
Ліа Мішель народилася в Бронксі в родині Марка та Едіт Сарфати. Мати Лії є католицькою американкою італійського походження, а батько має єврейське коріння. Її дитинство пройшло в Тенефлай в штаті Нью-Джерсі, де закінчила вона середню школу. У 8 років Ліа Мішель разом з друзями прийшла на прослуховування для мюзиклів. Акторка поставила перед собою чітку мету і таки домоглася свого. Вона отримала головну роль в постановці і дебютувала в 1995 на Бродвеї в постановці «Знедолені». За цим вона у 1998 році грала в Бродвейській постановці, що має назву «Регтайм», а у 2004 вона зіграла у постановці «Скрипаль на даху».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео