Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Улюблениця багатьох - зірка семи частин "Гаррі Поттера" - Емма Уотсон зіграє в картині «Красуня і ч

Улюблениця багатьох - зірка семи частин "Гаррі Поттера"  - Емма Уотсон зіграє в картині «Красуня і ч
106114 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома актриса Емма Уотсон на днях підтвердила участь у казці-картині «Красуня і чудовисько». 


Відома актриса Емма Уотсон на днях підтвердила участь у казці-картині «Красуня і чудовисько». Виконавиця однієї із головних ролей - Герміони Грейнджер у семи частинах фільму про чарівника Гаррі Поттера на сторінці в мережі Facebook оголосила, що вона виконає головну роль у казці «Красуня і чудовисько». Планується, що зйомки картини розпочнуться вже в цьому році.
Нагадаємо, що Емма Уотсон відома глядачам не тільки через «Гаррі Поттера», а й через зйомки у фільмі «7 днів і ночей Мерілін», де вона зіграла Люсі, «Переваги сором’язливих», «Елітне суспільство», «Кінець світу» та «Ной». Тепер Емма Уотсон зіграє роль дівчини Белль у «Красуні і чудовисько». Відомо, що режисером картини є Білл Кондон, який поставив два фільми з «Сутінок». У минулому році в Мережі неодноразово з’явилася інформація, що актриса з’явиться в екранізації тої ж казки, але її випустить студія «Warner Brothers» режисера Гільєрмо дель Торо, але, по невідомим причинам, роботи по втіленню проекту були заморожені.
На днях на своїй сторінці Емма Уотсон поділилась емоціями: «Нарешті я можу розповісти, що я виконаю роль Белль в екранізації «Красуня і чудовисько». Я дуже рада, що обрали саме мене, адже я виросла на цій казці. Абсолютно нереальні відчуття, так як я буду танцювати і співати під «Something There» та «Be Our Guest». Моє серце вистрибує від радості з грудей. Пора мені брати уроки співу. Чекаю моменту, коли Ви,мої любі, зможете побачити казку з моєю участю».
У планах студії Disney на найближчий час прем’єра фільму «Попелюшка» та «Книга джунглів», які зняти по однойменних казках. У прокаті «Попелюшка» з’явиться 12 березня, а «Книга джунглів» - у 2016 році.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео