Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джонні Депп пропустив прес-конференцію в Японії і в своє оправдування сказав, що на нього напала міф

Джонні Депп пропустив прес-конференцію в Японії і в своє оправдування сказав, що на нього напала міф
211918 ПЕРЕГЛЯДІВ

Джонні Депп знаходиться тепер в Японії на прес-турі комедійного детектива, що має назву «Мордекай», в якому він зіграв роль шахрая.


Джонні Депп знаходиться тепер в Японії на прес-турі комедійного детектива, що має назву «Мордекай», в якому він зіграв роль шахрая. Із цього приводу прес-конференція мала відбутися 27 січня, але з вагомих причин Депп не зміг відвідати її. Коли ж актору вдалося поспілкуватися з пресою, він вирішив вибачитися за прикре непорозуміння.
У своє виправдання Джонні Депп сказав, що на нього напала дивна істота – чупакабра.
Джонні Депп пояснив, що причина є дуже серйозною:
«Я б хотів вибачитися за те, що вчора не прийшов на зустріч. Я застудився чи підхопив грип. Але це не стало причиною моєї відсутності. Уранці на мене зненацька напали. І, до речі, напала рідкісна істота – це буда міфічна чупакабра. Я мусив боротися з нею декілька годин, але це створіння виявилося дуже стійким та сильним. Я думаю, що воно приїхало в Японію в моїй валізі. Але не хвилюйтеся, я викинув його зі свого номера на 23 поверсі. Так що ми більше ніколи його не побачимо ».
Нагадаємо, що чупакабра – це міфічна істота, якої ніхто не бачив. Назва дослівно перекладається як «козячий вампір» або «сосущий кіз».
Комедійний детектив «Мордекай» - це історія Чарльза Мордекая, який є шахраєм. Зловмисник розшукує одну картину, ради якої об’їхав буквально півсвіту. А вся справа в коді, який відкриє доступ до комірки одного із банку, в якій тепер, нібито, зберігається нацистське золото. У прокат фільм вийде у березні 2015 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео