Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Швецька трилогія «Дівчина з татуюванням дракона» матиме продовження

Швецька трилогія «Дівчина з татуюванням дракона» матиме продовження
133431 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цієї осені на книжкових прилавках з’явиться нова книга. Популярна трилогія Стіга Ларссона після його смерті була продовжена. 


Цієї осені на книжкових прилавках з’явиться нова книга. Популярна трилогія Стіга Ларссона після його смерті була продовжена. Нова книга є четвертою у серії «Міленіум». Вона буде видана в серпні 2015.
Стіг Ларссон, що є автором трилогії «Міленіум», які стали бестсел
ерами, помер у 2004 році, так і не встигнувши дописати наступну частину серії. Його героїнею стала дівчина Лісбет Саландер. Вона володіє неабиякими здібностями і красивою зовнішністю. У кожній книзі трилогії вона ставала учасницею якоїсь події, які ставили під загрозу її життя та життя її близьких. Сюжет четвертої частини «Відьма, яка не вбиває» сфокусується також на Лісбет Саландер, проте інші деталі проекту ще не розкриваються. Початок продажу книги намічено на кінець серпня 2015 року. Планується, що роман буде видано в 35 країнах світу.
Співавтором четвертої книги виступив Давид Лагеркранц. Про те, що він має завершити четверту книгу серії, стало відомо в 2013 році. Раніше Давид Лагеркранц випустив біографічну книгу про зірку футболу Златані Ібрагімовича.
«Дівчина з татуюванням дракона» - є першою книгою трилогії «Міленіум», яка з’явилася на книжкових прилавках в 2005 році, відразу після смерті її автора Стіга Ларссона. Друга «Дівчина, яка грала з вогнем» і третя «Дівчина, яка підривала повітряні замки» були видані через рік. У Швеції вирішили екранізувати ці бестселери. В 2009 році були випущені екранізації всіх трьох книг. Відомо, що головні ролі в них виконали Мікаел Нюквіст та Нумі Рапас. Через два роки на телеекранах з’явилася голлівудська екранізація з Деніелом Крейгом та Руні Мара. Кіностудія Sony Pictures хоче екранізувати другу книгу, але поки ніяких дат не називає.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео