Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Студія UNIVERSAL почала проводити перші інтерактивні екскурсії до квартири, в якій знімали легендарн

Студія UNIVERSAL почала проводити перші інтерактивні екскурсії до квартири, в якій знімали легендарн
79528 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тепер у фанатів захоплюючої стрічки є унікальна можливість відвідати пентхаус, в якому проходили зйомки фільму.


Тепер у фанатів захоплюючої стрічки є унікальна можливість відвідати пентхаус, в якому проходили зйомки фільму. Студія «Universal» представила промосайт скандального фільму «П’ятдесят відтінків сірого», який знятий за мотивами однойменної книги-трилогії. Сайт дає можливість охочим побувати в квартирі Крістіана Грея - головного героя картини. Перед нами на екрані відбудеться віртуальна екскурсія, в якій можна ближче глянути на ті місця, де розгоралися головні події еротичної історії.
Офіційний сайт www.christiangreysapartment.com запрошує бажаючих відвідати екскурсію квартири Крістіана Грея – багатого героя «П’ятдесят відтінків сірого». Відомо, що він проживає у двоповерховому пентхаусі з безліччю кімнат з видом на місто. Навігація доступна з персональних комп’ютерів і з мобільних пристроїв. Але організатори радять, що зручніше «бродити» по пентхаусі за допомогою планшету – так як переміщаючи в повітрі планшет, ви матимете змогу оглянути все навколо. Також можна переміщати картинку пальцями, але такий варіант трохи зменшить реалістичність екскурсії.
Режисером стрічки ж Сем Тейлор-Джонсон. Вона так описала свої враження від знімального майданчика: «квартира Грея - це щось дуже неймовірне. Ми хотіли показати цим, що світ Анастейши є милий і м’який, а Крістіана - величезний. Цікаво простежити процес їх зіткнення».
Еротичний фільм «П’ятдесят відтінків сірого» розповідає про складні відносини між мільярдером Крістіаном Греєм і юною студенткою Анастейшею Стіл. Далеко не всі можуть зрозуміти їх, тому Ана вимушено тримає їх в таємниці навіть від найкращої подруги. Але самим цікавим є те, що їй те, що відбувається, подобається. У прокат фільм «П’ятдесят відтінків сірого» вийде 12 лютого 2015 року – подарунок закоханим до Дня Валентина. Вікове обмеження, яке встановлене Міністерством Культури України - «18+».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео