Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Томас Андерс відвідає українську столицю

Томас Андерс відвідає українську столицю
53133 ПЕРЕГЛЯДІВ

10 березня до України приїде Томас Андерс. Колишній соліст культового гурту 80-х «Modern Talking» даватиме концерт 11 березня у Палаці «Україна», а за день до цього здійснить приємну прогулянку українською столицею


10 березня до України приїде Томас Андерс. Колишній соліст культового гурту 80-х «Modern Talking» даватиме концерт 11 березня у Палаці «Україна», а за день до цього здійснить приємну прогулянку українською столицею.
Вже відомо, як розважатиметься у Києві Томас Андерс, який 11 березня планує відсвяткувати 30-річчя гурту «Modern Talking» на сцені Палацу «Україна». Андерс дуже простий у повсякденності, не вимагає від організаторів концерту особливих умов, любить гуляти пішки по Києву. Цього року співак також запланував подорож столицею – він відвідає Майдан Незалежності, Андріївський узвіз і пообідає у своєму улюбленому ресторані, де обов’язково замовить козацький куліш.
Щодо номера, у якому зупиниться співак, високих вимог немає – головне, чим мають забезпечити – наявністю талої води, фруктів, меду, чаю, шампанського, білих троянд та ароматизованих свічок. Ще одне побажання Андерса – у номері має бути свіжа преса, оскільки співак цікавиться подіями, що відбуваються в Україні.
Квитки на концерт кумира 80-х варіюються у межах 200-1550 гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео