Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські зірки вшанують пам’ять Андрія Кузьменка

Українські зірки вшанують пам’ять Андрія Кузьменка
212137 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 травня відбудеться вечір пам’яті Андрія Кузьменка, у якому візьмуть участь відомі українські зірки. Місцем проведення буде столичний Палац Спорту


20 травня відбудеться вечір пам’яті Андрія Кузьменка, у якому візьмуть участь відомі українські зірки. Місцем проведення буде столичний Палац Спорту.
Благодійний концер-триб’ют, присвячений пам’яті Кузьми Скрябіна, яким знали Андрія Кузьменка у широкій публіці, розпочнеться 20 травня о 19 годині у Палаці Спорту. У ньому візьмуть участь Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк з гурту «Бумбокс», Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Ірина Білик, гурт «Брати Гадюкіни» та деякі інші представники рок- та поп-музики України, яких пов’язували з Андрієм творчі та дружні стосунки. Музиканти виконуватимуть найвідоміші пісні гурту «Скрябін».
Організатори повідомляють, що кошти, отримані за придбані на концерт квитки, підуть до Благодійного фонду Кузьми Скрябіна.
Прихильники творчості гурту «Скрябін», які купили квитки на концерт, що мав відбутися 27 лютого, зможуть відвідати концерт за придбаними квитками.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео