Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Біографія Майка Тайсона стане кіноісторією

Біографія Майка Тайсона стане кіноісторією
132759 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скоро з’явиться художній фільм про легендарного Майка Тайсона. Ідеєю створити картину про найвідомішого боксера захопився Мартін Скорсезе


Скоро з’явиться художній фільм про легендарного Майка Тайсона. Ідеєю створити картину про найвідомішого боксера захопився Мартін Скорсезе. Зіграє боксера актор Джеймі Фокс.
Він розповів про те, що планує зіграти видатного боксера у картині Мартіна Скорсезе, у якій буде розказана справжня історія життя та спортивної кар’єри такої неоднозначної фігури, як «Залізний» Майк. Актор додав, що цей фільм буде першою стрічкою на боксерську тематику після картини «Скажений Бик», яка стала вже класикою жанру. «Скажений Бик», знятий Скорсезе у 1980 році, був визнаний найкращим фільмом на тему боксу, крім того, картина досі входить до списку найкращих світових кіно робіт.
У зв’язку зі світовим визнанням таланту Мартіна Скорсезе, який зняв всесвітньо відомі «Мис страху», «Таксист», «Авіатор», «Банди Нью-Йорку» та інші титуловані фільми, стрічці про Майка Тайсона вже прогнозують велике майбутнє. Фільми Скорсезе відрізняються певною жорсткістю, він відомий більше як автор гангстерських стрічок.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео