Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кінотеатри запрошують на перегляд українських кінокартин

Кінотеатри запрошують на перегляд українських кінокартин
53144 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 26 березня в кінотеатрах України почнуться одразу дві вітчизняні прем’єри. Це різнопланові картини – мюзикл «Z Джок» та документальний фільм на тему Революції гідності «Все палає»


З 26 березня в кінотеатрах України почнуться одразу дві вітчизняні прем’єри. Це різнопланові картини – мюзикл «Z Джок» та документальний фільм на тему Революції гідності «Все палає».
Фільм «Z Джок», створений Олексієм Залевським у жанрі мюзиклу, має фантастичну тематику. Головний герой цього фільму є біогенетиком, якого через його винаходи переслідують спецслужби. Ця стрічка була відзначена двома преміями на Лондонському кінофорумі.
Друга українська стрічка «Все палає» представляє документальний жанр, вона була знята у найбільш гарячих точках подій 2013-2014 року у центрі Києва. Один з авторів цієї картини Олександр Течинський розповів, що в основі фільму - тільки стримана документальна зйомка без коментарів і підтекстів, тому вона вигідно відрізняється від інших подібних картин. За словами творців картини, спочатку вони не планували знімати повнометражне кіно, однак з часом відеоматеріалів стало так багато, що з них вийшов повноцінний документальний фільм.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео