Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міцному Горішку – 60

Міцному Горішку – 60
106186 ПЕРЕГЛЯДІВ

Легенда Голівуду Брюс Вілліс святкує свій ювілей. 19 березня акторові, який протягом кількох десятиліть на кіноекранах рятував світ, виповнилося 60 років


Легенда Голівуду Брюс Вілліс святкує свій ювілей. 19 березня акторові, який протягом кількох десятиліть на кіноекранах рятував світ, виповнилося 60 років. Незважаючи на вік Вілліс продовжує активно зніматися в кіно.
Брюс Вілліс, який 19 березня святкує своє 60-річчя, став одним з найпопулярніших акторів Голівуду. На шляху до своєї мрії він пройшов важкий шлях, оскільки з дитинства мав дефекти мовлення. Акторська діяльність прийшла в життя Вілліса випадково – після того як він, працюючи барменом, познайомився з кінорежисером.
Спочатку актор знімався в епізодичних ролях, а після вдало зіграної ролі у серіалі «Детективне агентство «Місячне сяйво» став відомим у якості коміка. Пізніше після кількох вдалих ролей у блокбастерах Вілліс прославився як герой-рятівник.
Брюс Вілліс не збирається на пенсію. Він продовжує зніматися у кіно. Одразу три фільми – «Рок на сході», «Полонений» та «Праця кохання» вийдуть на екрани у 2015 році, ще одна стрічка побачить світ у 2016 році.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео