Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Антоніо Бандерас стане дизайнером

Антоніо Бандерас стане дизайнером
238739 ПЕРЕГЛЯДІВ

Антоніо Бандерас вирішив здобути новий фах і опанувати дизайнерське мистецтво. Іспанський актор навчатиметься дизайну у престижному лондонському коледжі, для цього навіть переїде до британської столиці


Антоніо Бандерас вирішив здобути новий фах і опанувати дизайнерське мистецтво. Іспанський актор навчатиметься дизайну у престижному лондонському коледжі, для цього навіть переїде до британської столиці.
Антоніо Бандерас повідомив, що вирішив вивчитися дизайну. Він дуже довго виношував цю ідею в голові і нарешті обрав місце для навчання. Ним стане престижний коледж мистецтва і дизайну імені Святого Мартіна, який знаходиться у Лондоні. Вибір актора пав саме на цей навчальний заклад, тому що коледж славиться своїми викладачами та випускниками.
Іспанський актор не розповів, як він планує реалізувати знання, які отримає у коледжі, на практиці і чи створюватиме нові дизайнерські хіти. Однак акторську діяльність Бандерас кидати не збирається. Навчання дизайнерському мистецтву для нього – перш за все здобуття нового цінного досвіду, до якого актор ставиться дуже серйозно.
Дизайнерські експерименти останнім часом властиві багатьом зіркам шоу-бізнесу. Пробує свої сили у цій сфері і Бейонс, яка створює власну колекцію взуття.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео