Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ДіКапріо - найбагатший у Голівуді

ДіКапріо - найбагатший у Голівуді
26751 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актор Леонардо Дікапріо очолив рейтинг найбільш високооплачуваних голлівудських зірок. За статистикою, протягом 2014 року він заробив найбільше з усіх американських акторів


Актор Леонардо Дікапріо очолив рейтинг найбільш високооплачуваних голлівудських зірок. За статистикою, протягом 2014 року він заробив найбільше з усіх американських акторів.
Леонардо ДіКапріо став першим у рейтингу за розміром гонорарів за результатами минулого року. Своїми чималими статками Леонардо зобов’язаний переважно фільму «Волк з Уолл-Стріт», за роботу у якому актор заробив 25 мільйонів доларів.
Друге місце за своїми статками посів Роберт Дауні-молодший, на одному рівні з ним Дензел Вашингтон та Метт Деймон. Усі вони у минулому році заробили по 20 мільйонів лише за один фільм. Серед жінок найбільших фінансових успіхів досягли Сандра Баллок та Анджеліна Джолі. За найбільш вдалі картини 2014 року ці акторки також заробили по 20 мільйонів.
Трохи менші статки у минулому році були у Ченнінга Татума, Марка Уолберга, Дуейна Джонсона та Дженіфер Лоуренса. Вони заробили від 10 до 15 мільйонів за роботу над однією кінокартиною.
Незважаючи на такий рекорд та стабільні статки ДіКапріо вже не перший рік не щастить з визнанням кіноекспертами – він досі не отримав жодної нагороди «Оскар».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео