Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мілла Йовович - двічі мама

Мілла Йовович - двічі мама
185982 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома американська актриса Мілла Йовович вдруге стала мамою. 1 квітня вона народила другу дочку, якій дали ім’я Дашиель. 


Відома американська актриса Мілла Йовович вдруге стала мамою. 1 квітня вона народила другу дочку, якій дали ім’я Дашиель. Перша дитина Мілли та її чоловіка Пола Андерсона – дочка Евер.
Про появу на світ другої дитини 1 квітня Мілла Йовович повідомила у соціальній мережі, пропонуючи всім привітати родину та похвалившись фото новонародженої дочки Дашиель Іден. Пологи пройшли вдало. Зараз і мати, і дитина почувають себе добре.
Готуючись до народження другої дитини, Мілла насолоджувалася своїм станом, була дуже життєрадісною, демонструючи свій настрій у соціальних мережах. Актриса всю вагітність дотримувалася правил здорового харчування, і родина повністю підтримувала її.
Мілла Йовович вже близько 6 років щаслива у шлюбі з американським режисером Полом Андерсоном, від якого 7 років тому народила першу дочку Евер. До того актриса недовго була у шлюбі з Люком Бессоном. А найпершим її чоловіком був Шон Ендрюс, за якого актриса вийшла заміж лише у 16 років.
Сама Мілла, незважаючи на американське громадянство і кар’єру голлівудської актриси, вважає себе полінаціональною людиною. Її мати – українка російського походження, у молоді роки вона була відомою актрисою, а батько – лікар з Чорногорії. Тому Мілла називає себе одразу українкою, росіянкою, сербкою та американкою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео