Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жан-Поль Бельмондо хоче повернутися у кіно

Жан-Поль Бельмондо хоче повернутися у кіно
159439 ПЕРЕГЛЯДІВ

Французький актор Жан-Поль Бельмондо заявив про свою готовність повернутися у великий кінематограф. 


Французький актор Жан-Поль Бельмондо заявив про свою готовність повернутися у великий кінематограф. Незважаючи на поважний вік та перенесений інсульт актор запевняє, що може і хоче грати.
Жан-Поль Бельмондо, якому виповнилося 82 роки, розповів, що хотів би продовжити зніматися у кіно. У 2001 році він переніс інсульт, однак поступово відновив своє здоров’я і наразі вважає себе спроможним для акторської роботи.
У лютому 2015 року Бельмондо на одній з радіостанцій заявив про припинення своєї акторської кар’єри, однак пізніше змінив свою думку і тепер готовий пристати на пропозицію французьких режисерів.
Розповідаючи про свій шлях до слави, Бельмондо зізнається, що погано вчився у школі, а коли вирішив присвятити своє життя акторству і вступив до Паризьке театральне училище, викладачі не вірили у його акторські дані та ставили досить низькі оцінки.
Коли Бельмондо переніс інсульт, лікарі сумнівалися щодо одужання актора, однак він повністю відновив мовлення і мисленнєві процеси, недієздатною поки є тільки одна рука.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео